AlternativEtna

Jotkut tunnetut virheelliset lausunnot Chewy Pet Pharmacy -apteekista – reseptilääkkeitä verkossa – ilmaiseksi …

Jotkut tunnetut virheelliset lausunnot Chewy Pet Pharmacy -apteekista – reseptilääkkeitä verkossa – ilmaiseksi …

“Verkkosivustot, jotka määräävät sellaisten kysymysten perusteella, jotka herättävät lisää terveysongelmia”, Shuren (toimittaja) toteaa. “Henkilöt voivat hankkia sopimattoman lääkkeen ja voivat menettää mahdollisuuden asianmukaiseen ennusteeseen tai lääkkeen vasta-aiheen tunnistamiseen.” Nykyään FDA on hankkinut vain muutaman tietueen epämiellyttävistä tapauksista, jotka liittyvät Internet-lääkkeiden hankintaan, mutta useat näistä tapauksista paljastavat mahdollisen uhan hankkia reseptilääkkeitä vain kyselylomakkeella.

Vaikka ei ole todisteita miesten kuoleman yhdistämisestä lääkkeeseen, FDA: n viranomaiset huomauttavat, että tavanomainen lääkäri-potilas-yhteys ja terveystarkastus ovat saattaneet löytää minkä tahansa terveysongelman, kuten sydän- ja verisuonitaudit, ja voivat olla varmoja siitä, että sopivia terapioita suositellaan . FDA tutkii tosiasiassa lukuisia lääkealan verkkosivustoja, joiden katsotaan rikkoneen asetusta, ja aikoo tarvittaessa nostaa kanteen.

Jos haet “hanki impotenssilääkkeitä” verkosta, saat lähes 22 miljoonaa verkkosivustoa. Saatat löytää kuuluisia ED-lääkkeitä ostaa lukuisten “luonnollisten” ratkaisujen lisäksi, jotka takaavat sinulle samat tulokset. Ovatko ne hankkineet riskittömästi? Ammattilaiset huomauttavat ajattelevansa kaksi kertaa juuri ennen ostamista verkossa.

FDA: n tarkastuksessa havaittiin, että yli kolmanneksella “ravintolisistä” maksettiin ED: llä todellakin reseptilääkkeitä, joihin sisältyy Viagrassa käytettävä lääke sildenafiili. Joillakin verkossa markkinoilla olevilla ED-lääkkeillä oli täysin erilaisia ​​lääkkeitä, mukaan lukien antibiootti metronidatsoli ja tuottavuuslääkeklomifeeni (toim). Vaikka lääke sisältää oikeita lääkkeitä, se ei välttämättä ole oikea annos.

Kun ostat tuntemattomalta yrityksestä, olet vaarassa saada väärennettyjä lääkkeitä. Joidenkin stromectol hinta tarjousten kautta jopa yli viisikymmentä prosenttia kaikista verkossa tarjottavista ED-huumeista on väärennöksiä. Useat näistä lääkkeistä koostuvat ainesosista, joita et halua laittaa kehosi järjestelmään – esimerkiksi talkinjyvä, päällyste sekä väritulostimuste.

Kaikkien joukossa ovat: 4EVERON Actra-Rx Actra-Sx Adam Free Blue Steel Energy Max Erextra Hero HS Rakkauden ilo Nainen Shangai Libidus Liviro3 Lycium Barbarum L. Nasutra Natural Super Plus NaturalUp Neophase Rhino V Suurin Shangai Normaali, markkinoidaan lisäksi nimellä Shangai Chaojimengnan Shangai Ultra Shangai Ultra X Kovat kivekset Super Shangai Real Guy V.Max Vigor-25 Xiadafil VIP -tabletit (Hienot tarjoukset 6K029 ja myös 6K209-SEI) Yilishen Zimaxx Erektiohäiriöt, jotka on todella hyväksytty FDA-työn vuoksi parantamalla verenkiertoa verenkierto penis.

Jos ostat ne kaikki verkossa – tiskiltä – et saa mahdollisuutta tarkistaa asiaa lääkärisi kanssa ennen kuin otat ne. ED-lääkkeet voivat myös olla vaarallisia, jos sinulla on tiettyjä tiloja, kuten sydänvaivoja. Ne voivat olla yhteydessä muihin lääkkeihisi, mukaan lukien verenohentajiin ja joihinkin alfa-salpaajiin, joita todella käytetään lievittämään korkeaa verenpainetta ja eturauhasen terveyttä.

Kanadalaiset lääkkeet – Cipa-sertifioitu verkkoapteekki – tosiasiat

Nämä ovat huolenaiheita, joita lääkärisi on puhuttava kanssasi työpaikalla selataksesi ennen kuin hän määrää lääkitystä. Jos saat verkossa “kasvipohjaisen lääkkeen”, joka lopulta sisältää ainesosia, jotka ovat peräisin aitoista ED-lääkkeistä, saatat myös samoin vaarantaa terveyden ja hyvinvointisi. Esimerkiksi, jos sildenafiili piilotetaan orgaanisissa ED-menetelmissä, sinulla saattaa olla ongelma, jos käytät nitraatteja sydän- ja verisuonisairauksiin.

Ennen kuin ostat ED-lääkkeitä verkossa, tarkkaile lääkäriäsi selvittämään, mikä tosiasiallisesti aiheuttaa komplikaation. Vaikuttaa siltä, ​​että sinun ei tarvitse ottaa näitä lääkkeitä. Terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä terveysolosuhteita, jotka johtavat ED: hen, kuten diabetekseen tai jopa verenpaineeseen, voidaan hoitaa (pillerit). Jos ED on tosiasiallisesti käyttämäsi lääkkeen kielteisiä vaikutuksia, lääkärisi voi ehdottaa, että lopetat lääkkeen käytön tai otat pienennetyn annoksen.

 
© 2011 - 2020 Alternativetna di Ferraro Egidio P.Iva 04939180875
Linguaglossa Etna Nord (CT) - tel. +39 328 9359620
Alternativetna si occupa esclusivamente di noleggio con conducente.
I tour proposti non includono servizi aggiuntivi.
Alternativetna provides only car & private drivers. All tours don't include additional services.